Haberler

Vali Güvençer'den MESOB'a ziyaret

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter'e iadeyi ziyarette bulundu.
Vali Güvençer'den MESOB'a ziyaret

Ramazan ayının ortasında görevine başlayan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer iadeyi ziyaretler kapsamında MESOB Başkanı Hasan Geriter'i ziyaret etti. Vali Güvençer'i kapıda karşılayan Geriter'e Birlik Başkan Vekili Halim Şener de eşlik etti.


Esnaf ve sanatkarın çok önemli olduğunu dile getiren Vali Güvençer esnaf ve sanatkarlarla ilgili her türlü çalışmada seve seve yer alacağını belirterek, "Manisa'nın gelişimi ve gelişmesi için sivil toplum örgütleri ve esnafımızla her zaman işbirliği içinde olacağız. Esnaf ve sanatkarımızın desteği bizler için önemli. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği de önemli bir kuruluş. İçinde bulunduğumuz bu zor günlerden hep birlikte çıkacağız. her türlü çalışmada seve seve destek vermeye hazırız." diyerek, MESOB hakkında Başkan Geriter'den bilgi aldı.


Yaklaşık bir saat süren ziyarette MESOB Başkanı Hasan Geriter de ülke olarak zor bir dönemden geçildiğine dikkat çekerek, birlik ve çalışmaları hakkında Vali Güvençer'e bilgi verdi. Esnaf ve sanatkarın her zaman olduğu gibi devletinin ve milletinin yanında olduğunu belirten Geriter Manisa ve Türkiye adına yapılacak her güzel çalışmada yer almaktan büyük bir onur duyacaklarını belirterek, ziyaretten dolayı Vali Güvençer'e teşekkür etti.