Haberler

Genel Kurullarımız Başlıyor.

Genel Kurullarımız Başlıyor.
Genel Kurullarımız Başlıyor.
5362 sayılı Esnaf ve Sanatkârlar Meslek Kuruluşları Kanunu'nun "Genel Kurul Toplantıları ve Çağrı" başlığını taşıyan 42'nci maddesi gereğince, esnaf ve sanatkârlar meslek kuruluşlarımız organ seçimlerini de içeren olağan genel kurullarını 2022 yılında icra edecek.

Buna göre; ocak, şubat ve mart aylarında odaların seçimiyle başlayacak süreç, mayıs ayında birlikler, haziran ayında federasyonlar ile devam edecek ve nihayetinde eylül ayında yapılacak Konfederasyonumuz seçimi ile de tamamlanmış olacak.

İl genelinde faaliyet gösteren 54.000 esnaf ve sanatkârımızın üyesi bulunduğu 92 meslek odamızın seçimli olağan genel kurulları 01 Ocak-31 Mart 2022 tarihleri arasında merkez ve ilçelerimizde gerçekleştirilecektir.

Görev sürelerinin son 2 yıllık dönemini pandemi sürecinde geçiren odalarımızda, bu dönemde üstün görev bilinciyle hareket eden her bir başkanımıza, kurul üyelerimize, genel sekreterlerimize ve çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, ebediyete intikal etmiş olanlara Allah'tan rahmet diliyorum.

Huzur içinde, Manisa'ya yakışır bir genel kurul süreci yaşamayı ve hep birlikte başarılı çalışmalarımızı sürdürmeyi temenni ediyorum.